Πέστο αγκινάρας - BIO, Alce Nero, 130 γρ.
Πέστο ιταλικής αγκινάρας με ελαιόλαδο και παρμεζάνα
Πέστο με ιταλική βιολογική αγκινάρα αρωματισμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Κατάλληλο για ζυμαρικά ή μπρουσκέτα. Η αγκινάρα είναι ένα αγκαθωτό μεσογειακό φυτό που έχει βρώσιμα μπουμπούκια ανθέων. Η συγκομιδή τους γίνεται πριν ανθίσει το φυτό, καθώς μετά αλλάζουν και γίνονται πιο χοντροκομμένα και μη βρώσιμα. Τα μπουμπούκια μπορούν να μαγειρευτούν απευθείας ή με γέμιση, να μαριναριστούν ή να χρησιμοποιηθούν ως συστατικό σε άλλα πιάτα και σάλτσες.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 1012 kJ / 241 kcal; Λιπαρά 24 g, εκ των οποίων κορεσμένα 3.0 g; Υδατάνθρακες 2.0 g, εκ των οποίων σάκχαρα 1.9 g; Φυτικές ίνες 3.6 g; Πρωτεΐνες 2.4 g; Αλάτι 1.9 g.
Συστατικά του Πέστο αγκινάρας - BIO:
αγκινάρα* (70%), ηλιέλαιο*, ελαιόλαδο* εξαιρετικό παρθένο, χυμός λεμονιού*, αλάτι, τυρί Parmigiano Reggiano* (αγελαδινό γάλα*, αλάτι, πυτιά*), μαϊντανός*, σκόρδο*, αρωματικά βότανα*. * από βιολογική γεωργία. Μετά το άνοιγμα, βάλτε το στο ψυγείο και καταναλώστε μέσα σε 3-4 ημέρες.
130g
Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν
Βιολογικό πέστο λαχανικών από καρότα και φακές. Ιδιαίτερα κατάλληλο για σάλτσα ζυμαρικών ή για επάλειψη σε μπρουσκέτες.
Βιολογική μαγιονέζα χωρίς αυγά από ηλιέλαιο, κραμβέλαιο και ελαιόλαδο. Απαλή, παχύρρευστη και κρεμώδης μαγιονέζα κατάλληλη για βίγκαν διατροφή.
Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν