Πρωτότυπο πέστο φτιαγμένο από παντζάρια και κουνουπίδι. Ξεχωρίζει με την χαρακτηριστική του φρέσκια γεύση και είναι ιδανικό για σάλτσα ζυμαρικών ή για επάλειψη σε ψωμί ή μπρουσκέτες. Τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται καλλιεργούνται σε ειδικές φάρμες στην ηλιόλουστη Ιταλία. Τα λαχανικά δεν ψεκάζονται ούτε υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία, φροντίζονται μόνο από τις ακτίνες του ήλιου και το καθαρό νερό με το οποίο ποτίζονται. Χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, καρυκευμένο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 260 kJ / 62 kcal
Λιπαρά – 2.5 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0.4 g
Υδατάνθρακες – 7.4 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 4.6 g
Φυτικές ίνες – 1.9 g
Πρωτεΐνες – 1.4 g
Αλάτι – 1.0 g
Συστατικά του βιολογικού πέστο παντζαριού και κουνουπιδιού:
παντζάρια* (41%), κρεμμύδι*, κουνουπίδι* (10%), πατάτα*, σέλινο*, μηλόξυδο*, καρότα*, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο*, αλάτι, μαύρο πιπέρι*.
* βιολογικής γεωργίας Μετά το άνοιγμα, φυλάξτε το στο ψυγείο και καταναλώστε το εντός 3-4 ημερών.
130 γρ.