Πάστα από κάσιους και κακάο με γάλα καρύδας, γλυκισμένη με ζάχαρη καρύδας. Όπως όλες οι δημιουργίες της Gaillot, αυτή η κρέμα από σοκολάτα και κάσιους φτιάχνεται μόνο με εκλεκτά συστατικά. Ιδανική για πρωινό, για επάλειψη σε ψωμί, για προσθήκη σε επιδόρπια ή σμούθι, ή απλά στην καθαρή της μορφή για μια πραγματική γαστρονομική απόλαυση. Δεν περιέχει γαλακτωματοποιητές ή φοινικέλαιο. Χωρίς ζωικής προέλευσης συστατικά.
Στην πάστα από κάσιους και κακάο υπάρχουν περισσότεροι κόκκοι κακάο και, όπως συμβαίνει με όλα τα ταχίνια, το λίπος τείνει να βγαίνει στην επιφάνεια. Δεδομένου ότι στο λίπος υπάρχει επίσης βούτυρο κακάο, σε χαμηλότερες θερμοκρασίες (κάτω από 30°C) αυτό κρυσταλλώνεται, γίνεται λευκό και διαχωρίζεται. Όταν το βάζο θερμανθεί ελαφρώς, το βούτυρο λιώνει και απορροφάται από την πάστα. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι ότι δεν χρησιμοποιούμε σταθεροποιητές ή γαλακτωματοποιητές.
Συστατικά:
κάσιους, ζάχαρη καρύδας, γάλα καρύδας, κόκκοι κακάο, βούτυρο κακάο.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια - 1387kJ / 331.5kcal
Λιπαρά 34.5g
εκ των οποίων κορεσμένα 14.8 g
Υδατάνθρακες 18.9g
εκ των οποίων σάκχαρα 7.87 g
Πρωτεΐνες 10.6 g
Αλάτι 0 g
200 g / 1 kg