Το ξύδι ρυζιού έχει μια ήπια, παχιά γεύση, χάρη στη μακριά ζύμωση του καστανού ρυζιού. Λόγω της ασθενούς οξύτητάς του, αυτό το ξύδι θεωρείται περισσότερο σάλτσα. Εκτός από το κλασικό μπαχαρικό για το ρύζι σούσι, το ξύδι ρυζιού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή σάλτσας βινεγκρέτ, τουρσί, μαρινάδες και σαλάτες. Προσθέτει υπέροχη γεύση σε δημητριακά και λαχανικά. Χωρίς γλουτένη. Βίγκαν.
Συστατικά του Ξυδιού ρυζιού - BIO:
νερό, καστανό ρύζι*
* συστατικά βιολογικής γεωργίας
250 ml