Βιολογικά νουντλς από αλεύρι σίτου και αυγό 15%. Μακριά και σε στρογγυλό σχήμα, τα noodles με αυγά χρησιμοποιούνται ευρέως στην κινέζικη κουζίνα. Η προσθήκη αυγών στο ζουμί των ζυμαρικών προσθέτει γεύση, χρώμα και πάχος. Στην Κίνα, χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία του Chow mein (μετά το βράσιμο, τα νουντλς θρυμματίζονται και διαμορφώνονται σαν κρέπα και τηγανίζονται και από τις δύο πλευρές σε ένα τηγάνι).
Τα νουντλς με αυγά ετοιμάζονται εύκολα - σε μόλις 4 λεπτά. Τα noodles αποτελούν βασικό συστατικό σε πολλές ασιατικές σπεσιαλιτέ και πιάτα γουόκ.
Οδηγίες χρήσης:
Ρίξτε τα noodles σε βραστό νερό και σκεπάστε με ένα καπάκι. Βράζετε για 4 λεπτά. Στραγγίζετε και γαρνίρετε με σάλτσα κατά βούληση.
Συστατικά:
αλεύρι σίτου *, αυγό * (15%), αλάτι.
* βιολογικά συστατικά
Διατροφική αξία ανά 100g:
Ενεργειακή αξία - 1534 kJ / 362 kcal;
Λιπαρά 3 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,7 g
Υδατάνθρακες 70 g
εκ των οποίων σάκχαρα 2,3 g
Πρωτεΐνη 13g;
Αλάτι 1,6 g
250 g