Μείγμα χωρίς γλουτένη για την παρασκευή κρέμας Πανακότα στο σπίτι. Μια συσκευασία φτάνει για 6-7 μερίδες (από 100 ml) πεντανόστιμης κρέμας. Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες χρήσης:
Ρίξτε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε μια κατσαρόλα και προσθέστε 300 ml γάλα και 300 ml υγρή κρέμα γάλακτος. Ανακατέψτε καλά και αφήστε να πάρει μια βράση. Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε για ακόμα 1 λεπτό, ανακατεύοντας συνεχώς. Αδειάζετε σε κατάλληλα δοχεία/μπολάκια και αφήνετε να κρυώσει. Το επιδόρπιο σερβίρεται κρύο, γαρνιρισμένο με σάλτσα φρούτων, ζελέ φρούτων ή φρέσκα φρούτα με φρέσκα φύλλα μέντας.
Συστατικά στο Μείγμα κρέμας Panna cotta - ΒΙΟ:
ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*° (92%), πηκτωματοποιητής: άγαρ-άγαρ*; εκχύλισμα βανίλιας*, πυκνωτικό: κόμμι ξανθάνης.
* από βιολογική γεωργία,
° Δίκαιο Εμπόριο.
Διατροφικές αξίες ανά 100 g κρέμας:
Ενεργειακή αξία - 764 kJ / 184 kcal;
Λιπαρά - 15 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 9,8 g.
Υδατάνθρακες - 10 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 10 g.
Πρωτεΐνες - 2,6 g;
Αλάτι - 0,09 g.
45 g