Μείγμα για την παρασκευή σπιτικής κρέμας από σιμιγδάλι ρυζιού χωρίς γλουτένη. Μία συσκευασία είναι αρκετή για ½ λίτρο υγρού και στο τέλος θα έχετε 4 πεντανόστιμες μερίδες κρέμας. Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μετά την παρασκευή η κρέμα διατηρείται στο ψυγείο.
Οδηγίες χρήσης για το Μείγμα για κρέμα από σιμιγδάλι ρυζιού - ΒΙΟ:
Ρίξτε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε μια κατσαρόλα και προσθέστε το κρύο γάλα ή ρόφημα ξηρών καρπών. Ανακατεύετε καλά και περιμενετε να πάρει βράση. Αφήστε για 6-8 λεπτά, ανακατεύοντας αργά. Βάζετε σε κατάλληλα δοχεία/μπολάκια και αφήστε να κρυώσει. Το επιδόρπιο σερβίρεται κρύο. Γαρνίρετε με θρυμματισμένα καρύδια και μέλι.
Συστατικά:
σιμιγδάλι ρυζιού* (65%), ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*° (35%).
*βιολογικά συστατικά
°Δίκαιο Εμπόριο.
Διατροφικές αξίες ανά 100 g κρέμας:
Ενεργειακή αξία - 362kJ / 86kcal;
Λιπαρά - 1,4 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 0,9 g;
Υδατάνθρακες - 15 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 8,5 g.
Πρωτεΐνες - 3,4 g;
Αλάτι - 0,10 g.
45 g