Σούπα εξαιρετικής ποιότητας, η οποία ετοιμάζεται γρήγορα, με ξεχωριστή γεύση από τα καλύτερα ελληνικά λαχανικά. Παρασκευάζεται με σιμιγδάλι σκληρού σίτου που καλλιεργείται στην Πελοπόννησο, φρέσκα αυγά από τοπικά ελεγχόμενες φάρμες και άλλα συστατικά από ντόπιους αγρότες, τα οποία συνδυάζονται και αποξηραίνονται στο εργοστάσιο της Pure Pasta.
- Ιδανική για χορτοφάγους, παιδιά, αθλητές
- Παρέχει την απαραίτητη ενέργεια
- Χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά
- Ιδανική όταν νιώθουμε αδυναμία και όταν είμαστε κρυωμένοι
Πώς χρησιμοποιείται το μείγμα για σούπα με κοφτάκι:
Αδειάστε το περιεχόμενο του κουτιού σε 750 ml νερό που βράζει. Προσθέστε αλάτι και ελαιόλαδο και σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Σβήστε τη φωτιά και αφήστε τη σούπα να απορροφήσει όλα τα αρώματα για άλλα 10 λεπτά.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια – 1552.26kJ / 371kcal
Λιπαρά – 3,78 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0,93 g
Υδατάνθρακες – 72,6 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 2,6 g
Φυτικές ίνες – 3 g
Πρωτεΐνες – 11,7 g
Αλάτι – 0,24 g
Συστατικά:
Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγά, ντομάτα, φέτα, ελιές, μαύρο πιπέρι, αλάτι, ντομάτα, καρότο, πάπρικα, κρεμμύδι, πράσο, μαϊντανός, βασιλικός, μαύρο πιπέρι.
2 x 110 g