Κρέμα ρυζιού χωρίς γλουτένη και λακτόζη – μια φυτική εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή κρέμα μαγειρικής. Με απαλή γεύση που της επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί σε κάθε πιάτο – αλμυρά φαγητά, γλυκά επιδόρπια ή διάφορες σάλτσες. Βίγκαν προϊόν, κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη, χορτοφάγους και για όλους όσοι προτιμούν πιο ελαφριά φαγητά και σάλτσες.
Λιγότερο από 8% λιπαρά, χωρίς σόγια, χωρίς γλουτένη και φυσικά χωρίς λακτόζη κάνουν την κρέμα ρυζιού πιο εύπεπτη. Είναι επίσης χαμηλή σε αλάτι, χαμηλή σε κορεσμένα λιπαρά και πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά.
Διατροφική αξία ανά 100 ml:
Ενέργεια - 390kJ / 94kcal
Λιπαρά - 7 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 0.9 g
Υδατάνθρακες - 7.2 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 4.1 g
Φυτικές ίνες - 0.6 g
Πρωτεΐνες - 0 g
Αλάτι - 0.11 g
Συστατικά:
Νερό, ρύζι* (8,3%), ηλιέλαιο*, σταθεροποιητές: κόμμι χαρουπιού*, κόμμι γκουάρ*, κόμμι γελλάνης, θαλασσινό αλάτι.
* από βιολογική γεωργία
Μετά το άνοιγμα, διατηρήστε την στο ψυγείο και καταναλώστε την σε 3-4 ημέρες.
200 ml