Το Miso είναι μια ζυμωμένη πάστα σόγιας που είναι γνωστή στην Άπω Ανατολή εδώ και 1.300 χρόνια για τις γαστρονομικές της ιδιότητες και τις ευεργετικές της επιδράσεις στην υγεία. Το Hatcho Miso, το οποίο λαμβάνεται μετά από μια εξαιρετικά μακρά διαδικασία ζύμωσης - 24 έως 30 μηνών, είναι ένα προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία. Κατάλληλο για σάλτσες, πατέ, πιάτα, σούπες και νουτλς - διαλύστε σε λίγο νερό σαν κύβο ζωμό λαχανικών. Μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Βίγκαν. Μη παστεριωμένο προϊόν.
Το μίσο είναι βασικό συστατικό σε πολλά παραδοσιακά γιαπωνέζικα πιάτα. Μπορεί να διαφέρει πολύ στη γεύση, αυτό οφείλεται στα προϊόντα που προστίθενται κατά τη ζύμωση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανάλογα με τη γεύση και τα προστιθέμενα προϊόντα – αλμυρά, γλυκά, γήινα, φρουτώδη, αρωματικά κτλ
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 1029 kJ / 247 kcal;
Λιπαρά 12 g,
εκ των οποίων κορεσμένα 2.1 g;
Υδατάνθρακες 7.3 g,
εκ των οποίων σάκχαρα 0.8 g;
Φυτικές ίνες 8.8 g;
Πρωτεΐνη 23 g;
Αλάτι 8.8 g.
Συστατικά της Μίσο (miso) πάστας σόγιας - BIO:
σόγια* 65%, νερό, θαλασσινό αλάτι, κριθαρένιο αλεύρι*, ρύζι koji Aspergillus oryzae.
*συστατικά βιολογικής γεωργίας.
Μετά το άνοιγμα, φυλάσσεται στο ψυγείο και καταναλώνεται μέσα σε λίγους μήνες.
300 g