Το Gaillot Chocolate είναι ένα μικρό εργαστήριο σοκολάτας στη Φιλιππούπολη, όπου παρασκευάζεται πραγματική σοκολάτα απευθείας από εκλεκτές ποικιλίες κόκκων κακάο. Η παρασκευή κάθε μπάρας διαρκεί 3 εβδομάδες: οι κόκκοι κακάο καβουρδίζονται επιτόπου, αλέθονται σε πέτρινο μύλο και η σοκολατένια μάζα που δημιουργείται ωριμάζει πριν χυθεί με το χέρι σε καλούπια.
Η νέα λευκή σοκολάτα δεν περιέχει γαλακτοκομικά. Περιέχει μόνο ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βούτυρο κακάο και γάλα καρύδας.
Συστατικά:
ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βούτυρο κακάο, γάλα καρύδας (29%)
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών και γάλακτος σε σκόνη.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια - 2715 kJ/648,9 kcal
Λιπαρά - 51,6 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 36,6 g
Υδατάνθρακες - 43,9 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 43,3 g
Πρωτεΐνες - 3,5 g
Αλάτι - 0,08 g
80 g