Η κρέμα σόγιας είναι μια φυτική εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή κρέμα μαγειρικής. Με λεπτή γεύση που επιτρέπει να χρησιμοποιείται για οποιοδήποτε πιάτο - αλμυρά ή γλυκά εδέσματα και διάφορες σάλτσες. Είναι κατάλληλη για την παρασκευή γλυκών, γιατί η σόγια δίνει μια ελαφρώς γλυκιά γεύση στην κρέμα.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 704kJ / 171kcal;
Λιπαρά - 17 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 2.0 g;
Υδατάνθρακες - 2.2 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 2.0 g;
Φυτικές ίνες - 0.8 g;
Πρωτεΐνες - 2.7 g;
Αλάτι - 0.1 g.
Συστατικά:
νερό, ηλιέλαιο* 15%, σόγια* 6,2%, σιρόπι γλυκόζης καλαμποκιού*, παχυντικό: κόμμι χαρουπιού, θαλασσινό αλάτι.
* συστατικά βιολογικής γεωργίας.
200 ml