Γλυκόξινο κόκκινο παντζάρι, προσεκτικά επεξεργασμένο και έτοιμο για κατανάλωση. Μπορεί να καταναλωθεί ξεχωριστά ή σε σαλάτες, καθώς και ως συνοδευτικό. Κατασκευάζεται στην Ολλανδία με πρώτες ύλες που καλλιεργούνται στην Ευρώπη με μεθόδους βιοδυναμικής καλλιέργειας.
Η Campo Verde διατηρεί μακροχρόνιες και αξιόπιστες συνεργασίες με περισσότερους από 100 παραγωγούς πιστοποιημένους από την βιοδυναμική καλλιέργεια Demeter. Δίκαιες συνθήκες για όλους, ποικιλομορφία καλλιεργειών, συνεκτίμηση της βιοποικιλότητας, καλή μεταχείριση των ζώων και ανάπτυξη της γονιμότητας του εδάφους - αυτοί είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι μιας υγιούς και προσανατολισμένης στο μέλλον γεωργικής κουλτούρας για το παρόν και προς το συμφέρον των μελλοντικών γενεών.
Βιοδυναμικά τρόφιμα υψηλής ποιότητας:
• Προϊόντα χωρίς συντηρητικά, αρώματα, χρωστικές, φυτοφάρμακα ή GMO
• Αυθεντική προέλευση πρώτων υλών, πάνω από το 80% που καλλιεργείται στη Γερμανία
• Κτηνοτροφία σε αρμονία με τη φύση
• Σχηματισμός χούμου και αποθήκευση CO2 στο έδαφος, χάρη στη βιοδυναμική διαχείριση από τους αγρότες
• Βιοδυναμική καλλιέργεια σπόρων
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 154 kJ / 37 kcal.
Λιπαρά 0,1 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,0 g;
Υδατάνθρακες 6,6 g
εκ των οποίων σάκχαρα 6,4 g
Πρωτεΐνες 1,2 g
Αλάτι 0,5 g.
Συστατικά του Κονσερβοποιημένου κόκκινου παντζαριού - ΒΙΟ:
παντζάρια** (63,2%), νερό, ξύδι από κρασί*, σιρόπι αγαύης*, θαλασσινό αλάτι, κρεμμύδι σε σκόνη*, μαύρο πιπέρι*.
* από βιολογική γεωργία, ** από βιοδυναμική γεωργία Demeter.
Μετά το άνοιγμα, φυλάσσεται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 7 ημερών.
680 g
στραγγισμένο βάρος 430 g