Εξαιρετικό χαρμάνι από καφέ ορεινών περιοχών που καλλιεργείται από συνεταιρισμούς στην Παπούα Νέα Γουινέα, το Περού, την Ονδούρα και την Ουγκάντα. Συγκομίζεται με το χέρι, ξηραίνεται στον ήλιο, με παρατεταμένη διαδικασία καβουρδίσματος - αρωματικό με νότες κακάο, ξηρούς καρπούς και πικάντικη έντονη επίγευση. Δημιουργεί απαλό αφρό (κρέμα). Ένα ωραίο φλιτζάνι καφέ είναι το καλύτερο δώρο για τις αισθήσεις, συνδυάστε το με ένα ελαφρύ επιδόρπιο και ένα καλό βιβλίο και απολαύστε κάθε ηλιόλουστη στιγμή με μια κούπα καλό, αρωματικό καφέ. Για να διατηρηθεί η μέγιστη ένταση και ποιότητα του καφέ, συνιστάται να αλέθεται πριν από την κατανάλωση. Ο τέλειος βαθμός άλεσης των κόκκων arabica / robusta: για μηχανές espresso και καφετιέρες φίλτρου – μέτριο άλεσμα, για πρέσα γαλλικού – σχετικά χοντρό άλεσμα. Κατάλληλος για παρασκευή με portafilter. Το άρωμα θα διατηρηθεί καλύτερα αν φυλάξετε τον καφέ στην αρχική του συσκευασία σε καλά σφραγισμένο δοχείο και στο ψυγείο. Συσκευασία χωρίς αλουμίνιο.
Πώς χρησιμοποιείται ο καφές σε κόκκους Barista Espresso – Bio:
Ανάλογα με το βαθμό άλεσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καφετιέρες εσπρέσο και φίλτρου ή για πρέσα γαλλικού.
Συστατικά:
καβουρδισμένους κόκκους καφέ από βιολογική καλλιέργεια και Δίκαιο Εμπόριο.
500 γρ.