Τα καρπούζια αυτής της υβριδικής ποικιλίας είναι μεσαίου μεγέθους με σχεδόν σφαιρικό σχήμα. Ο φλοιός τους έχει ανοιχτό πράσινο χρώμα και πιο σκούρες ρίγες. Το εσωτερικό είναι σκληρό, βαθύ κόκκινο και εξαιρετικά γλυκό, με εξαιρετικές γευστικές ιδιότητες. Μικροί μαύροι σπόροι. Μια πρώιμη ποικιλία, ανθεκτική στη μεταφορά, κατάλληλη και για καλλιέργειες εκτός εποχής. Το καρπούζι περιέχει μεγάλη ποσότητα σακχάρων, ιδιαίτερα φρουκτόζης, καθώς και βιταμίνες Α και Β1. Αποτελείται από περισσότερο από 90% νερό.
Οδηγίες χρήσης για το Καρπούζι ποικιλία Asahi Miyako - σπόροι για φύτευση:
Οι σπόροι φυτεύονται τον Φεβρουάριο (σε θερμοκήπιο) και τον Μάρτιο σε εξωτερικούς χώρους σε απόσταση 1,5 μ. Τοποθετείτε 3 σπόρους σε κάθε τρύπα (προεμποτισμένοι οι σπόροι σε νερό για μερικές ώρες). Ποτίζετε τακτικά.
Σπορά σε προστατευμένο περιβάλλον (θερμοκήπιο): Μάρτιος
Σπορά σε εξωτερικούς χώρους: Απρίλιος - Μάιος
Συγκομιδή: Ιούλιος - Αύγουστος
Περιεχόμενο:
Σπόροι καρπουζιού (Citrullus lanatus – Codice VAN06), ερμητικά κλεισμένοι.
1.5g