BIO ζάχαρη ζελατινοποίησης που επαρκεί για 250kg φρούτα ή ένα βάζο. Η ζελατινοποιημένη ζάχαρη είναι ένας συνδυασμός ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο και πηκτίνης, κατάλληλος για όλους όσους αγαπούν τις ωμές μαρμελάδες και τις υπόλοιπες μαρμελάδες. Είναι εύκολη στη χρήση και τα γλυκά που φτιάχνονται με αυτήν είναι πολύ νόστιμα και έτοιμα για κατανάλωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φρέσκα κομμένα φρούτα ή χυμούς φρούτων. Οι έτοιμες μαρμελάδες δεν περιέχουν συντηρητικά και χρωστικές, μπορείτε να τις φάτε απευθείας με ένα κουτάλι, να τις χρησιμοποιήσετε ως γλάσο για ανοιξιάτικο κέικ ή να τις αλείψετε σε μια φέτα ως πρωινό σνακ.
Πώς να φτιάξουμε Ζάχαρη ζελατινοποίησης - BIO:
250 g ψιλοκομμένα φρούτα και 2 κουταλιές χυμό λεμονιού (ή για γεύση). Τοποθετήστε τα φρούτα σε ένα μπολ μαζί με το περιεχόμενο του πακέτου και ανακατέψτε καλά. Για γλυκά φρούτα όπως τα μύρτιλα, προσθέστε χυμό λεμονιού για γεύση. Κάντε πουρέ με μπλέντερ χειρός για περίπου 1 λεπτό στην υψηλότερη ταχύτητα - η συνοχή εξαρτάται από το φρούτο που χρησιμοποιείται. Ρίξτε το έτοιμο ζελέ σε καθαρά βάζα μέχρι το χείλος, κλείστε με καπάκι και αφήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες (μπορεί να πήξει λίγο ακόμα). Η ζάχαρη ζελατινοποίησης χωρίς μαγειρική δεν περιέχει συντηρητικά και η έτοιμη μαρμελάδα ή ζελέ έχει διάρκεια ζωής αρκετών ημερών.
Συστατικά:
ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, πηκτωματικός παράγοντας πηκτίνη, σκόνη λεμονιού*.
* BIO συστατικό
Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Λόγω της κομποστοποιήσιμης συσκευασίας, το περιεχόμενο μπορεί να σβολιάσει. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την ποιότητα ή τη γεύση του προϊόντος.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 1664 kJ / 392 kcal
Λιπαρά < 0,5 g,
εκ των οποίων κορεσμένα < 0,1 g
Υδατάνθρακες - 97 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 97 g.
Φυτικές ίνες - 2,5 g;
Πρωτεΐνες < 0,5 g;
Αλάτι - 0,06 g.
115 g