Από τότε που φτιάξαμε την κλασική γκοφρέτα, μας ρωτάτε πότε θα την κάνουμε σοκολατένια. Μας πήρε χρόνο για να βρούμε την καλύτερη αναλογία και πυκνότητα σοκολάτας γάλακτος ώστε να γίνει ακαταμάχητα νόστιμη, ισορροπημένη γλυκιά και το ίδιο τραγανή.
Τώρα που ανακαλύψαμε την κλασική «κανονική» γκοφρέτα, επαναφέρουμε και τη δόξα της. Εδώ είναι - σοκολατένιο απ' έξω, τραγανό και ταχίνι από μέσα. Περιέχει πρόσθετες ειδικά επιλεγμένες προβιοτικές καλλιέργειες και πρεβιοτικές ίνες (ινουλίνη αγαύης). Και με πολλή σοκολάτα γάλακτος.
Συστατικά του Γκοφρέτα με προβιοτικά - ΒΙΟ:
αλεύρι ολικής αλέσεως, ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, λάδι καρύδας, κακαόμαζα, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, ταχίνι ηλίανθου, βούτυρο κακάο, κακάο σε σκόνη με χαμηλά λιπαρά, ινουλίνη αγαύης, ηλιέλαιο, προβιοτικές καλλιέργειες (0,825%) - L.bulgaricus, Bifidobacterium longum, L. plantarum, L. gasseri, ηλιέλαιο, διογκωτικός παράγοντας: μαγειρική σόδα, αλάτι. Όλα τα προϊόντα προέρχονται από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια, φιστίκια και ξηρούς καρπούς.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία 2203kJ/527kcal
Λιπαρά - 27,4 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 12,5 g
Υδατάνθρακες - 60,8 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 31,2 g
Πρωτεΐνες - 8,6 g
Αλάτι - 0,02 g
40 g