Αλεσμένος καφές Arabica που καλλιεργείται σε μικρές φάρμες στην Κόστα Ρίκα, τη Νικαράγουα και το Περού. Το προϊόν είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα βιολογικής γεωργίας και τους κανονισμούς του Δίκαιου Εμπορίου.
Ο καφές καλλιεργείται στο φυσικό του περιβάλλον – ψηλά στα βουνά, κάτω από τη σκιά μεγάλων τροπικών δέντρων, χωρίς τη χρήση λιπασμάτων για τον εμπλουτισμό του ή χημικών στην επεξεργασία του. Καβουρδισμένα προσεκτικά, αναμεμειγμένα και αλεσμένα στην Ιταλία, αυτές οι 3 διαφορετικές σοδειές της ίδιας ποικιλίας συμβάλλουν στο μοναδικό άρωμα και τη γεύση Arabica του παρασκευαζόμενου ροφήματος.
Η συσκευασία με ειδική βαλβίδα επιτρέπει την απελευθέρωση του διοξειδίου του άνθρακα, το οποίο συνεχίζει να απελευθερώνεται φυσικά και μετά το ψήσιμο των κόκκων. Ταυτόχρονα, η ειδική βαλβίδα εμποδίζει την είσοδο αέρα που μπορεί να οξειδώσει τον καφέ. Με αυτόν τον τρόπο, τα αρώματα ωριμάζουν σταδιακά και ακολουθούν την αυθεντικότητα της αρχικής γεύσης.
Συστατικά:
Καβουρδισμένοι και αλεσμένοι κόκκοι καφέ Arabica* (100%)
* συστατικά από βιολογική καλλιέργεια
250 γρ.