Αυτός ο αλεσμένος καφές arabica είναι ένα εντυπωσιακό μείγμα ποικιλιών που καλλιεργούνται σε ορεινές περιοχές της Παπούα Νέας Γουινέας, του Περού και της Ονδούρας. Συγκομίζεται με το χέρι, αποξηραίνεται στον ήλιο, καβουρδίζεται αργά και προσεκτικά. Με πλούσιες εκλεπτυσμένες νότες και ισορροπημένη οξύτητα.
Γεύση: φίνα, απαλή, εκλεπτυσμένη
Άρωμα: λεπτό, αρωματικό
Σύσταση: αλεσμένος καφές
Χρήση:
για καφετιέρα ή γαλλική πρέσα, για φιλτράρισμα με το χέρι
Συστατικά:
100% καβουρδισμένος καφές*
*από βιολογική καλλιέργεια
Αποθήκευση:
Σε ξηρό και δροσερό μέρος. Το ντελικάτο άρωμα του καφέ διατηρείται καλύτερα αν τον αφήσετε στην αρχική του συσκευασία και τον αποθηκεύσετε σε καλά κλεισμένο κουτί ή βάζο, κατά προτίμηση στο ψυγείο. Χρησιμοποιήστε τον έως και 30 ημέρες μετά το άνοιγμα.
250/500 g