100% φυτικός σταθεροποιητής κρέμας - βίγκαν ή παραδοσιακή, χωρίς γλουτένη. Μία συσκευασία αρκεί για 200-250 ml παγωμένου φυτικού σαντιγί ή κρέμας - για κεικ, παγωτά ή κρέμα που χρειάζεται ενισχυτική.
Οδηγίες χρήσης:
Χτυπήστε για λίγο το υγρό, προσθέστε το περιεχόμενο του πακέτου και χτυπήστε μέχρι την επιθυμητή συνοχή. Φυλάσσετε στο ψυγείο μέχρι να χρησιμοποιήσετε την κρέμα. Μπορείτε να παγώσετε και να ξεπαγώσετε την κρέμα με σταθεροποιητή χωρίς να χάσετε τη συνοχή.
Συστατικά:
άμυλο καλαμποκιού*, άμυλο πατάτας*, ζάχαρη άχνη*.
* BIO συστατικό
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 1649 kJ / 388 kcal.
Λιπαρά - <0,5 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - <0,1 g;
Υδατάνθρακες - 96 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 33 g.
Φυτικές ίνες - <0,5 g;
Πρωτεΐνες - <0,5 g;
Αλάτι - 0,07 g.
6 g