Ελαφριά και κρεμώδης βίγκαν χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά εναλλακτική λύση της παραδοσιακής κρέμας γάλακτος. Το μείγμα είναι κατάλληλο για επιδόρπια με παντεσπάνια, τούρτες, για προσθήκη στον καφέ ή με φρέσκα φρούτα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι όλα φυσικά και χωρίς γλουτένη.
Συσκευασία για 2 μερίδες.
Προετοιμασία του βίγκαν μίγματος για σαντιγί – Bio:
Για 1 μερίδα χρειάζεστε 125 ml παγωμένο καθαρό** ρόφημα σόγιας και 27 γραμμάρια (περίπου 3 γεμάτα κ.γ.) μείγμα για σαντιγί. Αδειάστε το κρύο ρόφημα σόγιας σε ψηλό και στενό μπολ ανάμειξης και προσθέστε το μισό περιεχόμενο του φακέλου. Χτυπήστε για 5 λεπτά με το μίξερ στην υψηλότερη ταχύτητα. Σερβίρετε την κρέμα σαντιγί κρύα (αν έχει παραμείνει στο ψυγείο για περισσότερο από 1 ώρα, χτυπήστε ξανά για 1 λεπτό πριν το σερβίρισμα).
** Χρησιμοποιήστε για το χτύπημα μόνο καθαρό ρόφημα σόγιας (νερό και σόγια), χωρίς πρόσθετα όπως ασβέστιο, ωμέγα-3, βανίλια.
Συστατικά:
ζάχαρη άχνη*, άμυλο πατάτας*, πυκνωτικό μέσο: αραβικό κόµµι*, ζάχαρη από σφένδαμο*, νιφάδες πατάτας*, πυκνωτικό μέσο: κόμμι γκουάρ*, ινουλίνη*, πρωτεΐνη ρυζιού*, αλάτι.
* βιολογικό συστατικό
Αποθήκευση σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια - 1575kJ / 371kcal
Λιπαρά < 0.5 g
εκ των οποίων κορεσμένα < 0.1 g
Υδατάνθρακες - 86 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 78 g
Φυτικές ίνες - 9,6 g
Πρωτεΐνες - 0.9 g
Αλάτι - 0.46 g
54 g