Βίγκαν Μείγμα για Ομελέτα – Bio - Zoyashop

Βίγκαν Μείγμα για Ομελέτα – Bio, Biovegan, 43 γρ.

Τιμή: € 3.25 (€ 7.56 / 100 γρ.)

Expected delivery date
Ένδειξη Προσφοράς
  • - 20% Έκπτωση
Κατασκευαστής: Biovegan
BB date: 31-01-2025
Προέλευση: Γερμανία
SKU: SKU18085
Σε απόθεμα:
Ποσότητα:
-
+
€ 3.25
Προσθήκη στη Wishlist


Βιολογική φυτική εναλλακτική λύση στην ομελέτα

Vegan μείγμα για ομελέτα που παρασκευάζεται από 100% φυτικά συστατικά, χωρίς γλουτένη. Μια φυτική εναλλακτική λύση για το πρωινό σας, με βάση το αλεύρι ρεβιθιού. Η γεύση μπορεί να συμπληρωθεί με λαχανικά, μπαχαρικά ή φρέσκα βότανα. Κατάλληλο για ένα γρήγορο σνακ ή μεσημεριανό γεύμα όπου κι αν βρίσκεστε, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηγάνι, κρύο νερό και λαχανικά κατά βούληση.

Πώς να φτιάξετε το βιολογικό βίγκαν μείγμα για ομελέτα:

1.Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά με 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι. Μέσα του, σωτάρετε τα λαχανικά της επιλογής σας για τη γέμιση. Στη συνέχεια, αφήστε τα λαχανικά στην άκρη. 2. Ανακατέψτε το περιεχόμενο της συσκευασίας με 130 ml κρύου νερού με ένα μίξερ ή ένα σύρμα. 3. Προσθέστε λίγο λάδι στο καυτό τηγάνι και, στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα μέσα και κουνήστε, ώστε όλα να απλωθούν ομοιόμορφα. Τηγανίστε την ομελέτα για 3 λεπτά, αναποδογυρίστε και τηγανίστε άλλο ένα λεπτό από την άλλη πλευρά. 4. Τώρα βάλτε τη γέμιση λαχανικών στο ένα μισό της ομελέτας και διπλώστε την – έτοιμη!

Συστατικά:

αλεύρι από ρεβίθια* (84%), φλοιός ψυλλίου*, αλάτι, πρωτεΐνη λιναρόσπορου*, ίνες καρότου*, νιφάδες πατάτας*, μπαχαρικά* (κύμινο*, κουρκουμάς*, μοσχοκάρυδο*, πάπρικα*, λευκό πιπέρι*, κρεμμύδι*)
* βιολογικό συστατικό
Αποθήκευση σε ξηρό και δροσερό μέρος.

Διατροφική αξία ανά 100g:

Ενέργεια - 1350kJ /320kcal
Λιπαρά - 5.4 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 0.9 g
Υδατάνθρακες - 45 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 2.2 g
Φυτικές ίνες - 7.5 g
Πρωτεΐνες - 20 g
Αλάτι - 3.6 g

43 g

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat