Σκούρος καβουρδισμένος καφές που καλλιεργείται σε συνεταιρισμούς στην Ουγκάντα, το Κονγκό και το Περού, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή φλιτζανιού εσπρέσο με πλούσια γεύση και έντονο άρωμα καραμέλας. Ο Dark Roast είναι ένα μείγμα τριών ποικιλιών καφέ υψηλής ποιότητας, εκ των οποίων το 85% είναι Arabica. Το σκούρο καβούρδισμα ενισχύει την καπνιστή γεύση καραμέλας με νότες μαύρης σοκολάτας. Οι ειδικοί του καφέ τον περιγράφουν ως « δυνατό και ισχυρό», με έντονη γεύση και σαγηνευτικό άρωμα. Για τους λάτρεις του δυνατού εσπρέσο.
• Πιστοποιητικό Fairtrade (δίκαιου εμπορίου)
• Από βιολογική γεωργία.
• Καφές με έντονο καβούρδισμα.
• Δύναμη του καφέ - 5.
Η συσκευασία του καφέ είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμα υλικά , χωρίς αλουμίνιο και με επίκεντρο τους παραγωγούς καφέ. Για την Oxfam, όλοι όσοι συμμετέχουν στη βιομηχανία του καφέ έχουν σημασία. Σε αυτή τη συσκευασία απεικονίζεται η φωτογραφία ενός από τα μέλη του συνεταιρισμού Muungano στο Κονγκό. Μαζί με τους αγρότες των Ankole CPCU (Ουγκάντα) και Norandino (Περού), φροντίζουν με αγάπη τον καφέ, τον συγκομίζουν και τον αποστέλλουν.
Συστατικά:
αλεσμένος καφές από βιολογική καλλιέργεια,
τουλάχιστον 85% πλυμένη Arabica.
Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.
250 γρ.