Ο χαλβάς με βιολογικό μέλι και τραγανά αμύγδαλα είναι ένα γλυκό επιδόρπιο από βιολογικό σουσάμι, που γλυκαίνεται μόνο με μέλι. Παρασκευάζεται σύμφωνα με μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή από τρία μόνο υλικά: αλεσμένο σε πετρόμυλο σουσάμι, μέλι βιολογικής καλλιέργειας και αμύγδαλα. Ένα λαχταριστό ανατολίτικο επιδόρπιο, γεμάτο με φυσική γλυκύτητα. Ένα υπέροχα γλυκό, θρεπτικό σνακ για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Οδηγίες χρήσης:
Σερβίρετε με καφέ ή τσάι. Προσθέστε το στα πρωινά σας δημητριακά. Σερβίρετε ένα γλυκό απογευματινό κέρασμα μαζί με φέτες φρέσκων φρούτων.
Διατροφικές αξίες ανά 100g:
Ενεργειακή αξία - 2291 kJ / 550 kcal;
Λιπαρά - 36,0 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 5,9 g.
Υδατάνθρακες - 38,0 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 31,0 g.
Φυτικές ίνες - 5,8 g;
Πρωτεΐνες - 15,7 g;
Αλάτι <0,01 g.
Συστατικά του Χαλβά από σουσάμι με μέλι και αμύγδαλο - ΒΙΟ:
αλεσμένοι σπόροι σουσαμιού* 44%, μέλι* 41%, αμύγδαλα* 15%.
* βιολογικό συστατικό.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από φιστίκια και άλλους ξηρούς καρπούς.
75 g