Σοκολάτα με έντονη γεύση και άρωμα καφέ, για μια ισορροπημένη εμπειρία.
Η βιολογική σοκολάτα με καφέ είναι φτιαγμένη από κόκκους κακάο και ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο από το Περού, με καφέ Arabica. Μετά το ψήσιμο,οι κόκκοι κακάου υποβάλλονται σε επεξεργασία από τους Ελβετούς κατασκευαστές σοκολάτας Chocolat Stella, συνεργάτες της Alce Nero.
Οι αγρότες μας συμμετέχουν στον Cooperativas Sin Fronteras - έναν διεθνή συνεταιρισμό που προωθεί τις αρχές της ποιότητας, της υγείας και της βιωσιμότητας και στον οποίο έχουν συμμετάσχει μέχρι τώρα περισσότερες από 14.000 οικογένειες παραγωγών της Λατινικής Αμερικής. Ο Alce Nero είναι επίσης μέλος του συνεταιρισμού. Ο Sin Fronteras, καθώς και ο συνεταιρισμός Norandino στο Περού, ο οποίος παράγει κακάο και ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο Panela, είναι πιστοποιημένοι για βιολογική παραγωγή και το Fairtrade (Fair Trade).
Συστατικά Φυσική σοκολάτα 70% με καφέ - βιολογικό:
μάζα κακάου*, ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο* (25%), βούτυρο κακάο*, σκόνη καφέ* (4%), βανίλια*.
* συστατικά από τη βιολογική γεωργία
Ελάχιστη περιεκτικότητα σε κακάο - 70%.
Πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα:
Δεν περιέχει λεκιθίνη σόγιας. Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, φουντουκιών και αμυγδάλων.
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100g:
Ενεργειακή τιμή - 2420kJ / 576kcal
Λίπος - 45 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 27 g
Υδατάνθρακες - 30 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 25 g
Πρωτεΐνη - 8 g
Αλάτι - 0,03 g
50 γρ