Φέτες τζίντζερ σε γλυκό σιρόπι. Μια ευρέως διαδεδομένη σπεσιαλιτέ που χρησιμοποιείται ως καρύκευμα στην κουζίνα της Άπω Ανατολής για γλυκά και αλμυρά πιάτα. Ταιριάζει εξαιρετικά με κρέας, λαχανικά και ρύζι. Χρησιμοποιήστε την πιπερόριζα σε φέτες ως επικάλυψη, ντρέσινγκ σαλάτας ή γαρνιτούρα σε κυρίως πιάτο. Το σιροπιαστό τζίντζερ είναι βασικό συστατικό για την παρασκευή του Tào phớ (doufuhua) – κινεζική πουτίγκα με τρυφερό τόφου και σιροπιαστό τζίντζερ.
Συστατικά:
πιπερόριζα, ζάχαρη, νερό, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια - 912kJ / 218kcal
Λιπαρά 0.3g
εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 53g
εκ των οποίων σάκχαρα 50g
Πρωτεΐνες 0g
Αλάτι 0.03g
240 g (βάρος στραγγισμένου προϊόντος: 125 g)