Παρασκευασμένο από το φλοιό ενός δέντρου Lapacho, γνωστό και ως δέντρο Pau d'Arco, το τσάι Lapacho αποτελούσε ένα από τα θεραπευτικά φίλτρα των Ίνκας. Χωρίς καφεΐνη, το τσάι έχει μια πολύ πλούσια σύνθεση βιταμινών και μετάλλων (χρώμιο, μαγνήσιο, κοβάλτιο, μαγγάνιο, πυρίτιο, σελήνιο, χαλκό, κάλιο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, σίδηρο).
Τα αειθαλή δέντρα που βρίσκονται στις τροπικές ζούγκλες του Μεξικού, του Περού και της Αργεντινής μπορούν να φτάσουν την ηλικία των 700 ετών.Οι χρήσιμες ουσίες που συσσωρεύονται στο φλοιό τους γίνονται βιοενεργές για τον άνθρωπο ακριβώς με τη μορφή εγχύματος (τσαγιού). Σύμφωνα με τις περισσότερες μελέτες, το lapacho επιδεικνύει έντονα αντιμυκητιακά, αντιφλεγμονώδη, αντιικά και αντιβακτηριακά αποτελέσματα. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα.
Οδηγίες χρήσης:
Σε 500 ml βραστό νερό βάζετε 1 κ.γλ. από το τσάι. Αφήνετε στο μάτι της κουζίνας σε χαμηλή θερμοκρασία για 5-10 λεπτά. Αφού το βγάλετε από το μάτι πρέπει να μουλιάσει για άλλα 20-30 λεπτά. Μπορείτε να το κρατήσετε στο ψυγείο για 3 ημέρες το πολύ.
Συστατικά:
Τσάι Lapacho - φλοιός από το δέντρο Pau d'Arco.
Για ποσότητες άνω των 50 κιλών από τα υψηλής ποιότητας χύμα βιολογικά και φυσικά τρόφιμα, βότανα και άλλα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα χονδρικής στο orders@zoyashop.gr