Σπιτικά ελληνικά ζυμαρικά από σκληρό σιτάρι και γάλα αμυγδάλου. Πλούσια σε βιταμίνη Ε και καλή πηγή θειαμίνης. Κατάλληλα για χορτοφαγικές και βίγκαν δίαιτες. Χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή είναι να τα σερβίρετε βρασμένα, με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φασκόμηλο, σκόρδο και σκληρό τυρί. Μπορούν να σερβιριστούν και με σάλτσες, σε δροσιστικές σαλάτες με φρέσκα λαχανικά, στο φούρνο με κόκκινη σάλτσα και τυριά, ως συνοδευτικό πιάτο σε διάφορα κρέατα.
Πώς χρησιμοποιούνται οι ταλιατέλες με εκχύλισμα αμυγδάλου:
Ρίξτε το περιεχόμενο του κουτιού σε νερό που βράζει. Προσθέστε αλάτι και σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια – 1506.24kJ / 360kcal
Λιπαρά – 1 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0,1 g
Υδατάνθρακες – 73 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 3,2 g
Φυτικές ίνες – 0,5 g
Πρωτεΐνες – 12 g
Αλάτι – 0 g
Συστατικά:
Σιμιγδάλι σκληρού σίτου 73,54%, εκχύλισμα αμυγδάλου 26,46%.
Το προϊόν παράγεται σε εργοστάσιο που επεξεργάζεται γλουτένη, αυγά, γάλα και οστρακοειδή.
330 g