Το Gaillot Chocolate είναι ένα μικρό εργαστήριο σοκολάτας στη Φιλιππούπολη, όπου παρασκευάζεται πραγματική σοκολάτα απευθείας από εκλεκτές ποικιλίες κόκκων κακάο. Η παρασκευή κάθε μπάρας διαρκεί 3 εβδομάδες: οι κόκκοι κακάο καβουρδίζονται επιτόπου, αλέθονται σε πέτρινο μύλο και η σοκολατένια μάζα που δημιουργείται ωριμάζει πριν χυθεί με το χέρι σε καλούπια.
Η νέα σοκολάτα "γάλακτος" δεν περιέχει ζωικά προϊόντα. Η πιο ήπια γεύση από τις φυσικές μαύρες σοκολάτες οφείλεται στο γάλα καρύδας.
Συστατικά:
ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βούτυρο κακάο, γάλα καρύδας (20%), κόκκοι κακάο.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών και γάλακτος σε σκόνη.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια - 2529 kJ/604 kcal
Λιπαρά - 45,9 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 31,6 g
Υδατάνθρακες - 40,6 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 39,7 g
Πρωτεΐνες - 5,6 g
Αλάτι - 0,06 g
80 g