Το Gaillot Chocolate είναι το μοναδικό εργαστήριο σοκολάτας στη Βουλγαρία όπου παρασκευάζεται πραγματική σοκολάτα απευθείας από εκλεκτές ποικιλίες κόκκων κακάο. Η παρασκευή κάθε σοκολάτας διαρκεί 3 εβδομάδες: οι κόκκοι κακάο καβουρδίζονται επιτόπου, αλέθονται σε πέτρινο μύλο και η σοκολατένια μάζα που δημιουργείται ωριμάζει πριν χυθεί με το χέρι σε καλούπια.
Συστατικά:
Βιολογικοί κόκκοι κακάο Hispaniola, βούτυρο κακάο, ακατέργαστη ζάχαρη, γάλα σε σκόνη, νουγκά 10% (ζάχαρη, αμύγδαλα), βανίλια.
Διατροφική αξία ανά 100g:
Ενέργεια 2413.6kJ / 576.9kcal
Υδατάνθρακες 54.7g
εκ των οποίων σάκχαρα 37.3g
Λιπαρά 36.7g
εκ των οποίων κορεσμένα 22.6g
Πρωτεΐνες 6.9g
Αλάτι 0.22g
95 γρ.