Το Gaillot Chocolate είναι ένα μικρό εργαστήριο σοκολάτας στη Φιλιππούπολη, όπου παρασκευάζεται πραγματική σοκολάτα απευθείας από εκλεκτές ποικιλίες κόκκων κακάο. Η παρασκευή κάθε μπάρας διαρκεί 3 εβδομάδες: οι κόκκοι κακάο καβουρδίζονται επιτόπου, αλέθονται σε πέτρινο μύλο και η σοκολατένια μάζα που δημιουργείται ωριμάζει πριν χυθεί με το χέρι σε καλούπια.
Το αλάτι από τη λίμνη Atanasovo είναι επιτραπέζιο αλάτι. Για περισσότερο από έναν αιώνα συγκομίζεται με παραδοσιακό τρόπο, ο οποίος συντηρεί την εξαιρετική βιοποικιλότητα. Η λίμνη Atanasovo είναι το πλουσιότερο μέρος για είδη πουλιών στη Βουλγαρία και η μεγαλύτερη παράκτια λιμνοθάλασσα. Επιλέγοντας αυτή τη σοκολάτα, υποστηρίζετε το Βουλγαρικό Ίδρυμα Βιοποικιλότητας. Το 7% της τιμής της σοκολάτας ενισχύει τη διατήρηση αυτού του πολύτιμου τόπου.
Συστατικά:
ακατέργαστη ζάχαρη, βούτυρο κακάο, κόκκοι κακάο, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, αλάτι 1%, βανίλια.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια - 2413.6kJ / 576.9kcal
Λιπαρά - 36.7 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 22.6 g
Υδατάνθρακες - 54.7 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 37.7 g
Πρωτεΐνες - 6.9 g
Αλάτι - 0.22 g
80 γρ.