Σοκολάτα γάλακτος με απαλή γεύση, φτιαγμένη στο χέρι από την Gaillot Chocolate.
Το Gaillot Chocolate είναι το πρώτο εργαστήριο στη Βουλγαρία όπου παρασκευάζεται πραγματική σοκολάτα απευθείας από εκλεκτές ποικιλίες κόκκων κακάο. Οι κόκκοι κακάο καβουρδίζονται επιτόπου, αλέθονται σε πέτρινο μύλο και η σοκολατένια μάζα που δημιουργείται ωριμάζει πριν χυθεί με το χέρι σε καλούπια.
Συστατικά:
κόκκοι κακάο, βούτυρο κακάο, ακατέργαστη ζάχαρη, γάλα σε σκόνη, βανίλια.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια 2413.6kJ/576.9kcal
Λιπαρά - 36.7 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 22.6 g
Υδατάνθρακες - 54.7 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 37.7 g
Πρωτεΐνες - 6.9 g
Αλάτι - 0.00 g
40 g