Σιμιγδάλι με ιδιαίτερα λεπτή σύσταση, πηγή φυτικών ινών και σύνθετων υδατανθράκων. Κατάλληλο για μαγείρεμα, χυλούς και επιδόρπια. Μπορεί να προστεθεί ως συστατικό σε σούπες και αλμυρά πιάτα και ως υποκατάστατο του αλευριού σε γλυκά αρτοσκευάσματα. Φτιαγμένο από τοπικά καλλιεργημένη σπέλτα υψηλής ποιότητας.
Κατασκευάζεται στη Γερμανία από την SchapfenMühle - η παλαιότερη κατασκευαστική εταιρεία στην πόλη Ulm. Ο μύλος αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η ιστορία της οποίας χρονολογείται από το 1452. Τα προϊόντα της εταιρείας ελέγχονται συνέχεια, κάτι που αποτελεί σήμα κατατεθέν της αλυσίδας αξίας της - από την επιλογή του σιταριού, τη συγκομιδή μέχρι την παραγωγή του τελικού προϊόντος. Συνεργάζονται μόνο με αγρότες, κυρίως από την περιοχή, καλλιεργούν τα σιτηρά ενώ χρησιμοποιούν βιώσιμες μεθόδους. Είναι επίσης αφιερωμένοι στη διατήρηση αρχαίων ποικιλιών σιτηρών, όπως σπέλτα και έμμερ.
Διατροφικές αξίες για 100 γρ σιμιγδάλι - ψιλό:
Ενεργειακή αξία - 1525 kJ / 361 kcal;
Λιπαρά 4,5 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,2 g
Υδατάνθρακες 66,7 g.
εκ των οποίων σάκχαρα 1,0 g
Φυτικές ίνες 7,2 g;
Πρωτεΐνη 9,8g;
Αλάτι 0,05 g
Συστατικά:
σιμιγδάλι από σπέλτα
Δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.
500 g