Σάλτσα σόγιας Τεριγιάκι - BIO - Zoyashop

Σάλτσα σόγιας Τεριγιάκι - BIO, Lima, 250 ml

Τιμή: € 6.75 (€ 2.70 / 100 ml)

Expected delivery date
Κατασκευαστής: Lima
BB date: 18-06-2025
Προέλευση: Ολλανδία
SKU: SKU17722
Σε απόθεμα:
Ποσότητα:
-
+
€ 6.75
Προσθήκη στη Wishlist


BIO παραδοσιακή γιαπωνέζικη σάλτσα Τεριγιάκι

Παραδοσιακή BIO σάλτσα Τεριγιάκι. Η παραδοσιακή σάλτσα περιέχει mirin, το οποίο είναι ένα γιαπωνέζικο κρασί από ρύζι. Σύμφωνα με την γιαπωνέζικη κουζίνα, ο αρχικός τρόπος χρήσης της σάλτσας είναι να το βάλετε μέχρι να είναι έτοιμο το πιάτο, όχι αφού είναι έτοιμο. Ο πιο δημοφιλής τρόπος χρήσης της σάλτσας είναι ως μαρινάδα. Το κρέας ή το ψάρι αφήνεται να μουλιάσει στη σάλτσα και μετά ψήνεται στη σχάρα. Το ίδιο το όνομα προέρχεται από τον τρόπο χρήσης του – teri (που σημαίνει τη λάμψη που προκύπτει από το ψήσιμο στη σχάρα) και yaki (τεχνική μαγειρέματος). Γλυκόξινη σάλτσα χωρίς γλουτένη, της οποίας η γλύκα δεν προέρχεται από ζάχαρη ή καραμέλα, αλλά από σιρόπι ρυζιού. Χωρίς λιπαρά. Βίγκαν.

Διατροφική αξία ανά 100 ml:

Ενεργειακή αξία - 691kJ / 163kcal;
Λιπαρά - 0 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 0 g;
Υδατάνθρακες - 37 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 23 g;
Φυτικές ίνες - 0 g;
Πρωτεΐνες - 2.7 g;
Αλάτι - 3.8 g.

Συστατικά της Σάλτσας σόγιας Τεριγιάκι - BIO:

νερό, σιρόπι ρυζιού*, ταμάρι* 17% (νερό, σόγια*, θαλασσινό αλάτι, αλκοόλ*, A. oryzae), κρασί ρυζιού mirin* (ρύζι*, νερό, A. oryzae), άμυλο καλαμποκιού*, ξύδι από λευκό κρασί* , θαλασσινό αλάτι, σκόρδο σε σκόνη*, κρεμμύδι*, τζίντζερ σε σκόνη*. *συστατικά βιολογικής γεωργίας.

250 ml

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat