Βιολογικό κόκκινο ρύζι με ιδιαίτερο χρώμα, που οφείλεται στην περιεκτικότητά του σε ανθοκυανίνες (χρωστικές-αντιοξειδωτικές ουσίες με βαθύ κόκκινο χρώμα). Όταν μαγειρεύεται, το κόκκινο ρύζι δίνει στα άλλα συστατικά του φαγητού μια ροζ-κοκκινωπή απόχρωση. Το κόκκινο ρύζι είναι αναποφλοίωτο και αποτελεί μία καλή πηγή φυτικών ινών και πρωτεΐνης. Θρεπτικό, κατάλληλο τόσο ως κυρίως πιάτο όσο και ως συνοδευτικό. Είναι ένα παραδοσιακό και προτιμώμενο φαγητό του πληθυσμού της Ασίας.
Οδηγίες χρήσης:
Περιχύνεται με νερό σε αναλογία 1:1,5-2, βράζει για 40 λεπτά και στη συνέχεια αφήνεται να σιγοβράσει για άλλα 15 λεπτά. Μπορεί να καταναλωθεί σκέτο ή να χρησιμεύσει ως βάση για ριζότο σε συνδυασμό με άλλα είδη ρυζιού, λαχανικά, θαλασσινά ή μανιτάρια. Είναι επίσης κατάλληλο για μια σαλάτα καρυκευμένη με ελαιόλαδο, σάλτσα σόγιας και μπαλσάμικο.
Για ποσότητες άνω των 50 κιλών από τα υψηλής ποιότητας χύμα βιολογικά και φυσικά τρόφιμα, βότανα και άλλα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα χονδρικής στο orders@zoyashop.gr