Μυρωδάτη και γοητευτική ρίγανη - αγαπημένο και γνωστό βότανο και μπαχαρικό εδώ και χιλιετίες. Η ελαφρώς πικάντικη γεύση της ρίγανης είναι κατάλληλη για να αρωματίσετε πιάτα με κρέας, λαχανικά και θαλασσινά. Στην παραδοσιακή βουλγαρική κουζίνα, χρησιμοποιείται για την παρασκευή σούπας, ψαριού και αρνιού. Η βιολογική ρίγανη είναι κατάλληλη και για την παρασκευή αφεψήματος βοτάνων, δρα ευνοϊκά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και της γρίπης. Ένα ενδιαφέρον γεγονός για τη ρίγανη είναι ότι, σε αντίθεση με τα περισσότερα αποξηραμένα βότανα, τα φύλλα της ρίγανης είναι σημαντικά πιο αρωματικά όταν είναι ξηρά από ό,τι όταν είναι φρεσκοκομμένα.
Οδηγίες χρήσης της Ρίγανης - BIO:
Για ρόφημα: ρίξτε 1 κουτ. από το βότανο με ένα φλιτζάνι βραστό νερό και αφήστε το να βράσει για 10 λεπτά. Σουρώστε και πιείτε.
Στην κουζίνα: προσθέτει γεύση σε όλα τα πιάτα με αρνί, ψάρι, μοσχαράκι, λαγό και κοτόπουλο, καθώς και σε πατάτες, λαχανικά και ρύζι.
Προσοχή: οι συστάσεις για χρήση δεν αντικαθιστούν τα φάρμακα. Συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη χρήση.
Συστατικά:
BIO ρίγανη από την Ελλάδα.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, φιστίκια, σόγια, γλουτένη και σουσάμι.
40g.