Πρωτεΐνη ηλίανθου σε σκόνη από 100% ξεφλουδισμένο ηλιόσπορο. Ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε μια δόση φυτικής πρωτεΐνης σε γλυκά και αλμυρά φαγητά, ωμά πρωτεϊνικά επιδόρπια, στο πρωινό ή στο σμούθι σας.
Πώς χρησιμοποιείται η βιολογική πρωτεΐνη ηλίανθου σε σκόνη:
Η πρωτεΐνη του ηλίανθου χρησιμοποιείται μαζί με άλλα άλευρα (μονόκοκκο σιτάρι, ντίνκελ, σιτάρι κ.λπ.) για την παρασκευή διαφόρων αρτοσκευασμάτων, προσδίδοντας ένα πράσινο χρώμα στα αρτοσκευάσματα, καθώς και αυξάνοντας την περιεκτικότητά τους σε πρωτεΐνες. Η συνιστώμενη αναλογία είναι 1:5 της ποσότητας του αλεύρου ανάμιξης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε 1-2 κουταλιές της σούπας στο πρωινό σας σμούθι ή ρόφημα.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια 1857kJ / 444kcal
Λιπαρά 21.50 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0 g
Υδατάνθρακες 12.30 g
εκ των οποίων σάκχαρα 9.62 g
Φυτικές ίνες 9.88 g
Πρωτεΐνες 45.47 g
Αλάτι 0.93 g
Συστατικά:
100% βιολογική πρωτεΐνη ηλίανθου με 46% πρωτεΐνη.
Αποθήκευση: Σε δροσερό μέρος, προστατευμένο από το άμεσο ηλιακό φως.
200 γρ.