Αποξηραμένο γιαπωνέζικο τσάι, κατάλληλο για καθημερινή χρήση - συμπληρώνει τέλεια τα γιαπωνέζικα πιάτα. Παραδοσιακά, οι Ιάπωνες πίνουν αυτό το τσάι κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Το Bancha συλλέγεται αργότερα μέσα στην εποχή, τα φύλλα είναι μεγαλύτερα και έχουν πιο σταθερή δομή. Μετά το μάζεμα μαγειρεύονται αμέσως στον ατμό και μετά στεγνώνουν σιγά σιγά. Η γεύση είναι εξαιρετικά λεπτή και ευχάριστη με ένα ελαφρύ φρέσκο άρωμα.
Οδηγίες χρήσης:
Μπορεί να ετοιμαστεί ως ζεστό ή κρύο ρόφημα. Ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας τσάι με 3 φλιτζάνια ζεστό νερό που έχει βράσει για 1 λεπτό. Αφήστε να εγχυθεί για 2-3 λεπτά.
Συστατικά:
ψητό γιαπωνέζικο πράσινο τσάι* bancha (Camellia sinensis).
* από βιολογική γεωργία.
75 g