Το πράσινο πιπέρι είναι ένα αρωματικό μπαχαρικό με ήπια φρουτώδη γεύση. Λαμβάνεται από αποξηραμένες πράσινες πιπεριές, οι οποίες αποξηραίνονται και στη συνέχεια αλέθονται σε σκόνη. Το πράσινο χρώμα οφείλεται στη χλωροφύλλη, με τις πράσινες πιπεριές να είναι άγουρες και να έχουν πιο έντονη γεύση και άρωμα από τις ώριμες. Χρησιμοποιείται όπως η πάπρικα για να προσθέσει γεύση σε καρυκεύματα ή ως αυτόνομο καρύκευμα για σάλτσες σαλατών, σάλτσες ζυμαρικών, μαρινάδες, σούπες και βραστά.
Οδηγίες χρήσης:
Χρησιμοποιήστε το για να νοστιμίσετε λαχανικά, ζυμαρικά, σάλτσες. Χρησιμοποιήστε το για μεξικάνικα πιάτα, ομελέτες ή τσίλι. Πασπαλίστε τη φρυγανιά για να την κάνετε ακόμα πιο νόστιμη και θρεπτική!
Συστατικά:
πράσινη πιπεριά σε σκόνη (Capsicum annuum L.), βιολογικής παραγωγής.
60 γρ.