Πάστα σκόρδου – κρεμώδης επάλειψη με μοναδικό άρωμα και ξεχωριστή πικάντικη γεύση σκόρδου. Μια γευστική λιχουδιά που διεγείρει την όρεξη και προσφέρει αρώματα σκόρδου. Η πάστα σκόρδου χρησιμοποιείται για την παρασκευή νόστιμων ορεκτικών και ως καρύκευμα για ζυμαρικά και σαλάτες. Το προϊόν είναι παστεριωμένο.
Βιολογικό προϊόν που αντιπροσωπεύει τη μοναδική και αγαπημένη γεύση της Ιταλίας.
Χρήσεις της πάστας σκόρδου:
για επάλειψη σε ψωμί, μπρουσκέτες ή για καρύκευμα κρέατος ή ψαριού.
Συστατικά:
σκόρδο* 83%, ηλιέλαιο* 10%, πατάτες*, αλάτι, ξίδι από οίνο*, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, σκόρδο σε σκόνη*.
* βιολογική προέλευση
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια – 369kJ/89kcal
Λιπαρά – 7.39 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0.79 g
Υδατάνθρακες – 0.6 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 0.14 g
Φυτικές ίνες – 3.44 g
Πρωτεΐνες – 3.40 g
Αλάτι – 1.42 g
140 g