Ασιατικά ζυμαρικά (νουντλς) από καστανό ρύζι και κεχρί. Μπορούν να παρασκευαστούν με λαχανικά στον ατμό, με την προσθήκη τόφου (τυρί σόγιας) ή να προστεθούν σε σούπα μίσο.
Παρακευή:
Βάλτε τα νουντλς σε μια κατσαρόλα με νερό που σχεδόν βράζει, αφήστε τα να πάρουν μια βράση και μειώστε τη φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία. Αφήστε τα για 4-5 λεπτά, στραγγίστε τα και κρυώστε τα με κρύο νερό. Μπορείτε να τα τηγανίσετε ελαφρά με λαχανικά και τόφου (τυρί σόγιας) ή να τα προσθέσετε σε σούπα.
Συστατικά:
Βιολογικό αλεύρι από καστανό ρύζι, βιολογικό αλεύρι από κεχρί, νερό
Διατροφική αξία για 1 μερίδα (55 g):
Ενέργεια – 795 kJ / 190 kcal
Λιπαρά – 2 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0 g
Υδατάνθρακες – 36 g
εκ των οποίων σάκχαρα <1g
Φυτικές ίνες – 3 g
Πρωτεΐνες – 6 g
Αλάτι – 0 g
Μερίδες ανά συσκευασία: 4,5
Δεν περιέχουν γλουτένη και σιτάρι. Πιστοποιημένα από την Soil Association.
250 γρ.