Νουντλς μαύρου ρυζιού που γίνονται μωβ όταν μαγειρεύονται. Γνωστό και ως « το απαγορευμένο ρύζι», έχει κολλώδη σύσταση και πλούσια γεύση. Το μαύρο ρύζι είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και περιέχει πέντε φορές περισσότερες πρωτεΐνες και μέταλλα από το συνηθισμένο λευκό ρύζι, είναι πλούσιο σε σίδηρο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, σελήνιο και βιταμίνες Β.
Παρακευή:
Βάλτε τα νουντλς σε μια κατσαρόλα με νερό που σχεδόν βράζει, αφήστε τα να πάρουν μια βράση και μειώστε τη φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία. Αφήστε τα για 4-5 λεπτά, στραγγίστε τα και κρυώστε τα με κρύο νερό. Μπορείτε να τα τηγανίσετε ελαφρά με ένα μείγμα μανιταριών και πράσινων κρεμμυδιών, προσθέτοντας επίσης τόφου (τυρί σόγιας).
Συστατικά:
Βιολογικό μαύρο ρύζι, βιολογικό καστανό ρύζι, νερό.
Διατροφική αξία για 1 μερίδα (55 g):
Ενέργεια – 824 kJ / 197 kcal
Λιπαρά – 2 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0 g
Υδατάνθρακες – 42 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 1 g
Φυτικές ίνες – 1 g
Πρωτεΐνες – 4 g
Αλάτι – 0 g
Μερίδες ανά συσκευασία: 4,5
Δεν περιέχει γλουτένη και σιτάρι
Προέλευση:
Κίνα
Βιολογικό πιστοποιητικό: ECOCERT
250 γρ.