Νιόκι Πατάτας Perle με Καλαμπόκι – Χωρίς Γλουτένη - Zoyashop

Νιόκι Πατάτας Perle με Καλαμπόκι – Χωρίς Γλουτένη, Farabella, 250 γρ.

Τιμή: € 3.85 (€ 1.54 / 100 γρ.)

Τα Αγαπημένα μας προϊόντα
  • Αγαπημένο προϊόν!
  • Κορυφαίο σε πωλήσεις
Expected delivery date
Κατασκευαστής: Farabella
BB date: 26-02-2025
Προέλευση: Ιταλία
SKU: SKU18100
Σε απόθεμα:
Ποσότητα:
-
+
€ 3.85
Προσθήκη στη Wishlist

Το αγαπάμε!

Επισήμανση ως αγαπημένο προιόν της Zoya



Μικρά νιόκι (πέρλες) – μπουκιές από αλεύρι πατάτας και καλαμποκιού χωρίς γλουτένη

Μπουκίτσες χωρίς γλουτένη από πατάτες, καλαμπόκι και αλεύρι ρυζιού. Η συσκευασία περιέχει 1 μερίδα, η οποία παρασκευάζεται εξαιρετικά γρήγορα – σε μόλις 2 λεπτά. Χωρίς σιτηρά, αυγά και γαλακτοκομικά – κατάλληλα για vegans. Παρασκευάζεται στην Ιταλία με νερό πηγής από το Εθνικό Πάρκο Majella.

Τα ιταλικά νιόκι είναι ένα παραδοσιακό πιάτο ζυμαρικών, το οποίο έχει τη δική του εκδοχή σε πολλές χώρες του κόσμου. Παραδοσιακά φτιάχνονται από διάφορα είδη αλεύρου, όπως αλεύρι από σιτάρι, κάστανο, ρύζι ή φαγόπυρο και μερικές φορές προστίθενται διάφορα άλλα συστατικά, όπως τυρί ρικότα, πατάτες, ξηρό ψωμί, διάφορες ρίζες και λαχανικά. Τα μικρά νιόκι σε μέγεθος μπουκιάς είναι δημοφιλή ως «περλέ» και σερβίρονται διαφορετικά ανάλογα με την περιοχή – στη Λομβαρδία τα ανακατεύουν απλώς με βούτυρο και παρμεζάνα, στο Βένετο σερβίρονται με σάλτσα ντομάτας και στη Λιγκούρια μπορείτε να τα απολαύσετε με πέστο.

Ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, σιτάρι, αυγά, λακτόζη και γαλακτοκομικά. Τα προϊόντα της Farabella παράγονται σε ειδική εγκατάσταση που έχει χωριστεί σε σε ξεχωριστούς χώρους παραγωγής για νιόκι, ζυμαρικά, ψωμί και άλευρα, κατάλληλα για καταναλωτές που αντιμετωπίζουν κοιλιοκάκη.

Τρόπος παρασκευής:

Βάζουμε 2 λίτρα αλατισμένο νερό να βράσει. Προσθέτουμε τα νιόκι στο νερό που βράζει, ανακατεύουμε αμέσως και τα βράζουμε για 2 λεπτά ή μέχρι να ανέβουν στην επιφάνεια. Τα σουρώνουμε και τα σερβίρουμε ζεστά με σάλτσα.

Διατροφική αξία ανά 100 g:

Ενέργεια - 752 kJ / 178 kcal
Λιπαρά 0.6 g
 εκ των οποίων κορεσμένα εκ των οποίων κορεσμένα <0.1 g
Υδατάνθρακες 38 g
εκ των οποίων σάκχαρα 1.0 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Πρωτεΐνες 4.0 g
Αλάτι 1.3 g

Συστατικά του νιόκι πατάτας Perle με καλαμπόκι – χωρίς γλουτένη:

επανυδατωμένες νιφάδες πατάτας (85%), αλεύρι καλαμποκιού (10%), αλεύρι ρυζιού, άμυλο πατάτας, αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό οξύ.

ΣΥΝΤΑΓΗ

ΠΕΡΛΕ ΝΙΟΚΙ ΠΑΤΑΤΑΣ
ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

Θα χρειαστούμε:
• 250 γρ. περλέ νιόκι πατάτας Farabella® με καλαμπόκι
• 350 γρ. ντοματίνια
• 140 γρ. φρέσκο σολομό
• 1 σκελίδα σκόρδο
• έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (κατά βούληση)
• φρέσκο βασιλικό και αλάτι (κατά βούληση).

Πλένουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στα τέσσερα. Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το ελαιόλαδο και τον βασιλικό. Αφήνουμε λίγο να σταθεί ώστε να αναμειχθούν οι γεύσεις. Μετά από περίπου 10-15 λεπτά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το σκόρδο, τον κομμένο σε κύβους σολομό και αλατίζουμε. Τηγανίζουμε μέχρι ο σολομός να ροδίσει ελαφρά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μείγμα ντομάτας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για λίγα λεπτά. Παράλληλα, σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βάζουμε 2 λίτρα νερό να βράσουν, αλατίζουμε και όταν το νερό αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε μέσα τα περλέ νιόκι πατάτας. Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να αναδυθούν στην επιφάνεια (περίπου 2 λεπτά). Τα στραγγίζουμε καλά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε απαλά για να ενωθούν και σερβίρουμε. Buon Appetito!

 


Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος και διατηρείται στο ψυγείο έως και 3 ημέρες μετά το άνοιγμα. Μην τρυπάτε τη συσκευασία!

250 g

Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν

Δείξε τα επόμενα 5 προιόντα

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat