Τα μπισκότα με αμύγδαλο και πορτοκάλι φτιάχνονται χειροποίητα σε ένα παραδοσιακό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με 100% φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας: αλεύρι ολικής αλέσεως, βούτυρο, ζάχαρη και αυγά. Ελαφρώς τραγανά εξωτερικά, αλλά εκπληκτικά μαλακά εσωτερικά. Αυτά τα νόστιμα μπισκότα με φυσικά κομματάκια πορτοκαλιού είναι υπέροχα με ένα φλιτζάνι τσάι ή καφέ.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια 2034 kJ / 484 kcal
Λιπαρά 22 g
εκ των οποίων κορεσμένα 4 g
Υδατάνθρακες 68 g
εκ των οποίων σάκχαρα 31 g
Πρωτεΐνες 4 g
Φυτικές ίνες 6 g
Αλάτι 0,02 g
Συστατικά των μπισκότων ολικής άλεσης με πορτοκάλι:
Αλεύρι σίτου ολικής αλέσεως, κομματάκια πορτοκαλιού 17%, βούτυρο, ζάχαρη, αυγά, αμύγδαλα, βανιλίνη, θαλασσινό αλάτι.
140 g