Μπέικιν πάουντερ με καθαρό τρυγικό οξύ, διττανθρακική σόδα και άμυλο καλαμποκιού. Δίνει αφράτη υφή στη ζύμη και είναι κατάλληλο για κέικ, τούρτες, ψωμάκια, μπισκότα, βάφλες και πολλά άλλα. Δεν περιέχει γλουτένη και φωσφορικά άλατα.
Πώς χρησιμοποιείται το Μπέικιν Πάουντερ Χωρίς Γλουτένη – Bio:
Χρησιμοποιήστε το ως διογκωτικό στις αγαπημένες σας συνταγές. Προσθέστε 17 γρ. μπέικιν πάουντερ στα 500 γρ. αλεύρι και ανακατέψτε καλά.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια – 751 kJ / 180 kcal
Λιπαρά – 0,5 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0.1 g
Υδατάνθρακες – 43.0 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 0.5 g
Φυτικές ίνες – 0,5 g
Πρωτεΐνες – 0,5 g
Αλάτι – 18.60 g
Συστατικά:
Άμυλο αραβοσίτου* 50,5%, διογκωτικός παράγοντας: διττανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα), οξυντικό: όξινο τρυγικό κάλιο (καθαρή τρυγία σε σκόνη).
* Από βιολογική γεωργία
Φυλάσσεται ερμητικά κλειστό σε δροσερό, ξηρό μέρος προστατευμένο από το άμεσο ηλιακό φως.
120 g