Κακάο σε σκόνη από λεπτοαλεσμένους καβουρδισμένους κόκκους κακάο που καλλιεργούνται σύμφωνα με τα πρότυπα βιολογικής γεωργίας σε μικρές φάρμες στο Περού. Το προϊόν είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τους κανονισμούς του Δίκαιου Εμπορίου (Fairtrade).
Το μη ζαχαρούχο κακάο διατηρεί τη χαρακτηριστική του έντονη και ελαφρώς πικρή γεύση. Το έντονο άρωμά του χαρίζει σοκολατένια απόλαυση σε διάφορα αρτοσκευάσματα και ροφήματα στα οποία προστίθεται.
Τρόπος χρήσης:
Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε μπράουνις, μπισκότα, τούρτες, κρέμες και επικαλύψεις ή αναζωογονητικά ζεστά ροφήματα. Λάβετε υπόψη σας την παρουσία ρυθμιστή οξύτητας όταν προσθέτετε διογκωτικό παράγοντα στη συνταγή που επιλέξατε.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 1690 kJ/407 kcal
Λιπαρά – 21 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 12.6 g
Υδατάνθρακες – 19 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 0.5 g
Πρωτεΐνες – 22 g
Αλάτι – 0 g
Συστατικά:
Βιολογικό κακάο σε σκόνη, ρυθμιστής οξύτητας: ανθρακικό κάλιο
* Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και σόγιας.
75 γρ.