Μείγμα χωρίς γλουτένη για την παρασκευή πουτίγκας αμυγδάλου στο σπίτι. Μία συσκευασία είναι αρκετή για 2 μερίδες πεντανόστιμη πουτίγκα με άρωμα αμύγδαλο. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Χωρίς λακτόζη. Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μετά την προετοιμασία διατηρείται στο ψυγείο.
Οδηγίες χρήσης για το Μείγμα πουτίγκας Αμυγδάλου - ΒΙΟ:
Ρίξτε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε μια κατσαρόλα, προσθέστε την επιθυμητή ποσότητα ζάχαρης (περίπου 1 κουταλιά της σούπας ανά πακέτο για ¼ λίτρο υγρού) και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε σταδιακά 250 ml γάλα ή ρόφημα ξηρών καρπών και αφήστε το να πάρει βράση, ανακατεύοντας όλη την ώρα - περίπου 5 λεπτά. Βάλτε σε κατάλληλα μπολάκια και αφήστε το να κρυώσει. Αφήστε το επιδόρπιο στο ψυγείο. Σερβίρεται κρύο.
Συστατικά:
άμυλο καλαμποκιού*, πηκτωματοποιητές: καραγενάνες, άγαρ-άγαρ*, αμύγδαλα σε σκόνη* (4,5%), αιθέριο έλαιο αμυγδάλου*. Μπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα, ξηρούς καρπούς και σουσάμι.
*βιολογικά συστατικά
Διατροφικές αξίες ανά 100 g κρέμας:
Ενεργειακή αξία - 210kJ / 50kcal;
Λιπαρά - 1,5 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 1,0 g;
Υδατάνθρακες - 5,8 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 4,8 g.
Πρωτεΐνες - 3,2 g;
Αλάτι - 0,12 g.
2 х 3.5 g