Μείγμα χωρίς γλουτένη για την παρασκευή κρέμας βανίλιας στο σπίτι. Το περιεχόμενο από την συσκευασία αναμιγνύεται με ½ έως 1 λίτρο υγρού. Βίγκαν. Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μετά την παρασκευή η κρέμα διατηρείται στο ψυγείο.
Οδηγίες χρήσης:
Ρίξτε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε μια κατσαρόλα και προσθέστε ζάχαρη άχνη κατά βούληση (περίπου 2 κουταλιές της σούπας ανά συσκευασία). Διαλύστε σταδιακά με κρύο γάλα ή ρόφημα ξηρών καρπών (½ λίτρο, ¾ λίτρο ή 1 λίτρο ανάλογα με τη σύσταση που θέλετε να πάρετε) και ανακατέψτε καλά. Περιμένετε να πάρει βράση, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε για λίγα λεπτά ακόμα. Βάζετε σε κατάλληλα δοχεία/μπολάκια και αφήνετε να κρυώσουν. Το επιδόρπιο σερβίρεται κρύο ή χρησιμοποιείται ως γέμιση πίτας ή διακόσμηση κέικ.
Συστατικά στο Μείγμα κρέμας Βανίλιας - ΒΙΟ:
άμυλο καλαμποκιού*, φυσικό άρωμα βανίλιας* και άλλα φυσικά αρώματα* (5%), λοβός βανίλιας ε σκόνη*.
*βιολογικά συστατικά
Διατροφικές αξίες ανά 100 g κρέμας:
Ενεργειακή αξία - 250kJ / 59kcal;
Λιπαρά - 1,5 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 1,0 g;
Υδατάνθρακες - 8,4 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 4,7 g.
Πρωτεΐνες - 3,1 g;
Αλάτι - 0,11 g.
35 g