Εξαιρετικά ποικιλόμορφη - το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ιταλικής κουζίνας και αντίστοιχα του καρυκεύματος μας για ζυμαρικά. Ο συνδυασμός κλασικών ιταλικών συστατικών όπως η ντομάτα, το σκόρδο και ο βασιλικός με την πάπρικα, το φύλλο δάφνης, το λεμόνι και το δεντρολίβανο κάνει αυτό το μείγμα μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιοδήποτε μεσογειακό πιάτο - από μια απλή σάλτσα ντομάτας ή μακαρόνια μέχρι σάλτσα για πίτσα ή φοκάτσια.
Συνταγή για ιταλική σάλτσα ντομάτας:
Κόβουμε ένα μικρό κρεμμύδι σε κύβους, το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο και μετά από 2 λεπτά προσθέτουμε μια κονσέρβα ντομάτες. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά και προσθέτουμε ελαιόλαδο και 1 κ.γ. από το καρύκευμα ζυμαρικών.
Συστατικά του βιολογικού μείγματος ζυμαρικών:
ντομάτες*, σκόρδο*, βασιλικός*, πάπρικα*, μαύρο πιπέρι*, ρίγανη*, μάραθος*, δάφνη*, θυμάρι*, δεντρολίβανο*, λεμόνι σε σκόνη*, μαϊντανός*.
* συστατικό βιολογικής γεωργίας.
Φυλάσσεται σε ξηρό, δροσερό μέρος προστατευμένο από το ηλιακό φως.
50 g