Μαύρο Κύμινο, ZoyaShop ®, 60 γρ.
Περιγραφή
Το μαύρο κύμινο, που ονομάζεται μερικές φορές μαύρο σουσάμι και kalongji, είναι στην πραγματικότητα ο σπόρος του φυτού Nigella Sativa, ο οποίος δεν προέρχεται από την ίδια οικογένεια κύμινου. Διανέμεται στη Νοτιοδυτική Ασία και τη Βόρεια Αφρική, το μαύρο κύμινο κερδίζει δημοτικότητα στην Ευρώπη. Χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό στην ασιατική κουζίνα και έχει πικρή γεύση και άρωμα που θυμίζει μίγμα πιπεριού, κύμινου και κρεμμυδιού.
Χρήση Μαύρο Κύμινο:
Μαύροι σπόροι κύμινου μπορούν να προστεθούν σε κάρυ, ομελέτες, σούπες, λαχανικά και πιάτα με βάση το κρέας. Είναι κατάλληλα για ψεκασμό σε ζυθοποιεία, ψωμί, αλατισμένα muffins και αρτοσκευάσματα, ρύζι και δημητριακά. Το απαλό ψήσιμο των σπόρων πριν από την προσθήκη τους στη συνταγή ενισχύει το άρωμά τους.
Συστατικά:
Μαύροι σπόροι κύμινου (Nigella sativa ).
60 γρ.
Προτεινόμενα Προιόντα
Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν
Χονδρό θαλασσινό αλάτι που εξορύσσεται στις ακτές της Βρετάνης, στη βόρεια Γαλλία. Έχει φυσικό γκρίζο χρώμα και υπολειπόμενη υγρασία από το θαλασσινό νερό, που το καθιστά υγρό.
Πάστα σκόρδου – κρεμώδης επάλειψη με μοναδικό άρωμα και ξεχωριστή πικάντικη γεύση σκόρδου. Μια γευστική λιχουδιά που διεγείρει την όρεξη και προσφέρει αρώματα σκόρδου. Η πάστα σκόρδου χρησιμοποιείται για την παρασκευή νόστιμων ορεκτικών και ως καρύκευμα για ζυμαρικά και σαλάτες.
Μπαχαρικό από αποξηραμένους και ψιλοκομμένους μίσχους και κλειστά μπουμπούκια του αγαπημένου φυτού με ήπια ευχάριστη γεύση και οσμή. Χρησιμοποιήστε το για να νοστιμίσετε πατάτες, σούπες, ψάρια και άλλα φαγητά.
Κρύσταλλοι γκρίζου αλατιού που έχουν αποξηρανθεί προσεκτικά στον ήλιο. Εξορύσσεται στις ακτές της Βρετάνης, μια περιοχή στη βόρεια Γαλλία όπου απαγορεύεται αυστηρά η ναυσιπλοΐα. Το αλάτι συλλέγεται με το χέρι με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς περαιτέρω πλύση, εξευγενισμό ή χρήση πρόσθετων ουσιών.
Δείξε τα επόμενα 5 προιόντα
Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν